magunkról
villamos kivitelezés
kábelkereskedelem
üzemeltetés-karbantartás
munkatársaink
állásajánlatok
jelölőrendszer_fent1.jpg
jelölőrendszer_fent2.jpg
jelölőrendszer_fent3.jpg
felirat_Brady_jelölőrendszer.JPG
szakik_kábelek_között.jpg
A BRADY olyan teljes körű villamosipari jelölőrendszert ajánl, amelynél asztali- és hordozható hő-nyomtatókkal a teljes jelölési feladat időt állóan megoldható!

A BRADY jelölőrendszer elemei a következők:
  • nyomtatható (feliratozható) jelölők
  • nyomtatók önálló üzemmódú használattal és/vagy számítógéppel vezérelve
  • szerkesztő és nyomtató programok (szoftverek)
A BRADY nyomtatható jelölők rendkívül széles skálája áll rendelkezésre mind méret-, szín- és alapanyag tekintetében, igazodva a változó és szélsőséges időjárási és környezeti igénybevételekhez, illetve műszaki igényekhez, szabványi előírásokhoz.

A BRADY öntapadó jelölői és felirati táblái tartós tapadást biztosítanak a különböző felületeken (üveg, fém, festett, porszórt, korrodált fém, műanyag, stb.). Bármilyen átmérőjű vezetékhez illetve kábelhez találunk a műszaki és környezeti igényeknek megfelelő vezeték- illetve kábeljelölőt, melyek többféle kivitelben (kötegelhető, önlamináló, zsugorcsöves, zászlós, stb.) biztosítottak.

A BRADY gyors és gazdaságos asztali nyomtatói a BP-PR300 PLUS és Brady IP 300, , melyek nagy igénybevételre tervezett hő-nyomtatók, ezért alapvetően az előre tervezett és nagyobb tömegű jelölési információk nyomtatására alkalmasak.
Az IDXPERT és a TLS2200 hordozható nyomtatók önálló üzemben a helyszíni munkák, karbantartások, pótlások során használhatók illetve használandók. A nyomtatás olvashatósága és tartóssága megegyezik a nagy asztali nyomtatók által biztosított minőséggel, mivel ugyan olyan elven működik és ugyan olyan anyagokkal dolgozik. Számítógéphez csatlakoztatva és vezérelve nagy tömegű és összetett feliratok nyomtatására képesek.

A BRADY címkeszerkesztő és nyomtató szoftverei a LabelMark™ és BradySoft™ melyekkel adatot tudunk fogadni és szerkeszteni valamennyi tervezőprogram (OMEGACAD, EPLAN, WS-CAD, AUTOCAD …) felöl.
A feliratok tartalmát tetszőleges szövegszerkesztő vagy táblázatkezelő, illetve adatbázisokat kezelő programok állományaiból tudja importálni, így nagyon sok rögzítési feladattól menti meg a felhasználót. Ugyanakkor kizárja a téves rögzítés veszélyét is.
A jelölések formai kialakításában pontosan olyan tág lehetőségünk van, mint bármelyik ma használatos szövegszerkesztőnél, illetve táblázatkezelő szoftver használata során.

A jelölőkre felírható: szöveg, szám, táblázat, különleges karakter, piktogram, céglogó vagy akár aláírás a szerelőtől; azaz bármi a világon.
Brady_logo.jpg
felirat_felkészültség_kiszámíthatóság_csapatmunka.jpg
oldal tetejére

vissza a kezdő oldalra
  Johnsvill Ipari és Szolgáltató Kft. © Minden jog fenntartva.
 
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.